LIŽNJAN

Na krajnjem jugoistoku Istre smjestilo se ribarsko i ratarsko naselje Ližnjan. Ližnjanska obala broji čak 28 kilometara uistinu prekrasnih i netaknutih plaža kojima se prostire bujna mediteranska vegetacija čineći čudesan spoj osobnog užitka i mediterana. Sama povijest mjesta fascinira brojnim arheološkim nalazištima starih preko 7000 godina, starim potopljenim brodovima koji se još nalaze u podmorju Ližnjana, ostaci amfora i rimskih vila.
U neposrednoj blizini nalazi se Medulin (2 km) i kao turističko središte pruža sve vrste zabavnih sadržaja, a blizina Pule (11 km) omogućuje uživanje u povijesnoj arhitekturi i prednostima većeg grada. Obavezno posjetite i Rt Kamenjak, čudo prirodne arhitekture, udaljen svega 20 minuta vožnje od Ližnjana.

kako do nas

Ukoliko dolazite autom iz smjera zapadne Europe koristite autoput A9 od Kaštela do Pule. Vozite do posljednjeg izlaza sa autoputa MEDULIN i dalje do drugog kružnog toka, treći izlaz za Ližnjan.
Ukoliko dolazite iz smjera Zagreba, koristite autoput Zagreb – Rijeka, zatim tunel Učka i dalje prema Pazinu i Puli.

Info

Goran Židak, vlasnik 
Krasa 47, 52204 Ližnjan
+385 (0)98 396 456
info@apartmani-zidak.hr

NAPOMENA:
Gosti su obavezni, zbog zakonske regulative RH (prijava u sustav eVisitor), ostaviti osobne podatke prilikom rezervacije smještaja odnosno dolaska u smještajni objekt.
Osobni podatci koji se upisuju u sustav eVisitor u skladu su sa Zakonom o strancima NN 130/11, Zakonom o boravišnoj pristojbi NN 152/08, 59/09 i 30/14 i Pravilnika o načinu vođenja popisa turista te o obliku i sadržaju obrasca prijave turista turističkoj zajednici NN 126/15 i za njih nije potrebna privola gosta.
LOKACIJA